Oroliga tankar

Minisiluett 4Telefonsamtal

Denna veckan pratade jag med min "konkurrent" i Sverige. Han lägger nu ner sin webshop. Mycket sorgligt då det behövs mer urval för oss långa. Men jag ska naturligtvis ge det några år till innan jag beslutar mig för fortsättningen. För nog sjuttsingen borde det gå att få fart på försäljningen. Problemet är bara att nå ut till intresserade tjejer. De som är runt 1.80 hittar ofta kläder på andra ställen efter mycket sökande, men vi som är runt 1.85 och över är det svårt för.  

En manlig vän sa en gång när jag startade det här projektet "du är berredd att för deras skull arbeta tusentals timmar utan lön och skuldsätta dig, men de är inte berredda att arbeta 2 timmar extra för att köpa det de behöver och ta emot det du gjort för dem". Jag ville och vill fortfarande inte tro honom, vet ju att det finns sådana som jag härute, som är villiga att betala lite extra, för att vara säker på passformen och inte behöva leta längre, oftast besvikna över att inget finns i Sverige. Att göra en baskollektion var nödvändigt, med den tid det tog, men nu är jag berredd på att satsa speciellt på yngre också, samtidigt som vi halvgamla*ler* får vårt. Min dotter, som är 24 och 1.78 kan ha och vill gärna ha hälften av kläderna så de tycks passa de yngre också i smaken.

Snart kommer det sista plagget i kollektionen, en hoodie sportjacka, som matchar sportbyxorna, passar både yngre och äldre som gillar att mysa i kläder.

hoodieframsvarthoodiebaksvart

Skrivet av Diana kl 10:00

Kategorier :

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer stängt