About Tall Vibes in Swedish and English:

Om Tall Vibes: Långa vinner i längden. Med stolta huvuden och raka ryggar vandrar vi genom livet. En lång och ståtlig kvinna är en kvinna man minns. Tall Vibes erbjuder moderna kläder för den medvetna kvinnan som inte vill kompromissa när det gäller kläder och kvalitet. Vi har skräddarsydd design, funktionella material och bra passform för alla över 1.80. Med tillgång till egna designers, tygleverantörer och producenter på olika platser i Europa kan vi anpassa mått, färg och form till den moderna kvinnan som ställer krav på en riktigt bra garderob. Perfekta längder och följsamma former förstärker det positiva intrycket som långa, stiliga kvinnor ger. Våga vara vacker och bär ditt stolta huvud med kärlek, omtanke och värme både till dig själv och alla du möter.

Om vår unika service: Snabbt svar på e-mail, sms och per telefon. personlig erfarenhet av att vara lång och att ha ha olika storlekar, kunskap av alla delar i företaget, från ritning till färdig produkt, eget märke samt andra, men alltid med god passform för långa. Vi har homeparties om ni är ett antal och visar gärna våra kläder, pop up butiker varje säsong i Danmark, Sverige och Norge och ger kunderna där en möjlighet att prova på plats samt att vi nu hyr en egen lokal/affär nu för alla som är intresserade att besöka oss.

Affärsidè Tall Vibes ska erbjuda kläder i större kvantiteter, speciellt måttanpassade för kvinnor över 1.80, samt erbjuda skor för kvinnor i större storlekar och produkter till hemmet anpassade för långa.

Vision Att vara sveriges ledande webbleverantör av modekläder med bättre passform för långa kvinnor och den mest innovativa utmanaren inom detta område med varor som är något utöver det vanliga. Dessa ska ha "attityd", bra passform och god kvalitet.

Om mig som startat företaget: Jag är en 59-årig kvinna som kom på en idé för många år sedan. Den föll lite i glömska men vaknade undan för undan till liv igen. Denna frustation över att aldrig hitta välsittande kläder förde mig fram dit där jag är idag, när jag nu fullföljer min dröm. Under 38 år har jag jobbat på ett golvföretag och samtidigt gått "starta egetkurser", jobbat extra i tre klädaffärer för att lära mig hur allt fungerar inom branchen, pryat på designbyrå och läst på högskola, de ämnen man behöver som entreprenör. Det sägs att vi är runt 90 000 tjejer/kvinnor i Sverige, över 1.80 så det bör finnas en marknad för det här.

Diana, 188 centimeter lång, och stolt över min längd!

 

Engelsk presentation