Varför eget Märke

Minisiluett 2Nytt klädmärke - Tall Vibes

När jag startade mitt företag så hade jag att välja på färdigsytt,samma kläder som konkurrenterna har, eller att låta det ta tid - för att ge er något alldeles extra. Valet var enkelt. En som inte är lång själv kan aldrig sätta sig in i problemet eller designa för långa, till deras belåtenhet.Titta på de kläder som gjorts för kurviga tex, stora oformliga tält, i konstiga modeller och mönster. Nej, vi är värda något bättre.

Min vision är att till skillnad från andra som gör liknande kläder, satsa på olika åldersgrupper, stilar från basic till romantiskt och tufft. Från ledigt till figursytt och exklusivt. Olika prisklasser, från nya kläder till begagnat. Olika designers och tygval med flera färger och många asseccoarer. Ingen begränsning eller köptvång av något, som affärer och andra webshoppar har när de köper in kläder. Om ni behöver storlek 34 så ska det gå att ordna, likaså 50.

En del föredrar kläder som gör att de inte ser så långa ut, såsom de svarta finbyxorna och svarta sportbyxorna. En del vill synas, ja, en del bryr sig inte ett dugg - utan är stolta över sin längd. Att ha valfrihet är viktigt. När jag nu började med min kollektion, var jag emellertid tvungen att börja med basic, väl medveten att det kan ta tid. Nu är jag mycket glad över det förnuftiga valet, då det visade sig att jag hade rätt. Nästa vecka kommer hoodien hem och då är hela kollektionen färdig. Sedan kan jag koncentrera mig på andra sorters kläder. För yngre också, ni är ju ganska många där ute. Sedan har vi oss for ever 40, som inte vill ha tantkläder. Det blir alltså helt andra kläder framöver. Men passa på att köpa basgarderoben nu innan kollektionen tar slut. Detta är tidlösa kläder som inte blir omoderna i första taget.

Jämfört med andra företag så har jag mycket mer att erbjuda. Har gått i provkläderna och tvättat dem många gånger och vet därför allt om dem. Jag har aldrig sett att någon brytt sig om detaljerna på samma sätt. Gympantsen har snöre nere i benen för de lite "kortare" och kan tas bort när man är lite längre, och blir då rakare, men fortfarande okey i längden. Den breda linningen gör att den som föredrar lite lägre midjehöjd, viker ner den, för tuffare look. Finbyxorna har en extra sömsmån och går lätt att lägga ner om man är lite över 1.90.

Tall Vibes - ett bättre alternativ - lär känna märket - och ni handlar utan tvekan igen - precis som de kunder som tidigare handlat - de har varit mycket nöjda.  Skrivet av Diana kl 14:03

Kategorier :

0 Kommentarer :

Kommentar

Kommentarer stängt