Gästbok med kommentarer och synpunkter

Minisiluett 1 Respons uppskattas alltid av oss!

Här är ni välkomna att skriva om vad ni tyckte om kläderna, kundservice och annat som kan ge andra kunder lite vägledning inför köp av kläder. Även det ni tycker saknas och skulle vilja ha.

Skrivet av Diana kl 14:05

Kategorier :

12 Kommentarer :

issa skrev...
tackar så mycket för mjukisbyxorna jag beställde! hemskt sköna, fantastisk passform och framförallt, lagom långa! trotts mina "ynka" 1.78 cm har jag problem med detta! keep up the good work!
lördag den 4 maj 2013 21:30
Ann Karlsson skrev...
Hej! Jag såg att solidstate.se har kläder för långa men blev väldigt besviken då jag upptäckte att de bara förlängt armar och ben,då blir ju inte proportionerna rätt. Sedan vill jag ha byxor gjorda för tjejer, inte som passar för både tjejer och killar. Noll information om arm eller benlängd eller om de krymper efter tvätt. Det var en besvikelse att gå in på deras webshop. Då jag är 1.93 så är det viktigt att veta sådant. Likadant Long Tall Sally, hälften av det jag beställde var för kort. Däremot, det jag köpte hos er, bra information och inga problem med längden, ni höll vad ni lovade. Och tack för de små presenterna som kom med, liten överraskning i paketet. Kommer garanterat att handla igen, tack!
fredag den 10 maj 2013 17:20
Diana Rydell skrev...
Det var ju roligt att kläderna passar. Många som tittar in i Tall Vibes webshop är säkert osäkra på passformen och storlekarna då det är ett nytt märke, det är därför vi nu har fraktfritt, så alla kan prova utan någon större kostnad, Vissa plagg passar tom tjejer som är uppåt 2 meter. Long Tall Sally har många fina kläder och mycket att välja på. Jag har ju jobbat där så jag har provat nästan alla de hade då. Kan väl hålla med om att vissa är gjorda för tjejer runt 1.75-1.80, men det finns många som passar oss också. Välkommen tillbaka! Diana Rydell
söndag den 12 maj 2013 21:58
Bra passform och skön känsla! Köpt en kavaj som verkligen är toppen. Härligt, följsamt material och fin passform. Använt den i flera olika situationer och den känns verkligen "rätt" varje gång - oavsett om jag har kombinerar med kjol, jeans, snygga byxor eller chinos. Vill du vara snyggt klädd, känna dig ledig och elegant, modern men ändå bekväm? Då rekommenderar jag verkligen den svarta kavajen.
torsdag den 13 juni 2013 14:04
Får tacka så hjärtligt för den snygga kavajen, bra kvalitè, bra passform, och sitter snyggt i alla lägen . Inköpt för ett år sedan nu och har använts vid varje hundutställning, det vill säga i fart och fläkt och diverse rörelse (och glada hundar) och ser fortfarande lika fräsch ut som när den kom. Rekomenderars starkt! Med vänliga hälsningar Emmelie
fredag den 21 juni 2013 21:49
Anna H skrev...
Tack för den snabba hjälpen med de blåa bootleg jeansen, de sitter jätte bra och jag trivs i dom, jag gillar att de har ett par extra skärp "hållare" så de sitter bra även när jag böjer mig :)
fredag den 26 juli 2013 16:20
Hej! Har ni några klänningar på väg in nu när det närmar sig jul? De flesta ställe som har klänningar har väldigt korta sådana nu när det är kallt och man inte alls fryser- eller alternativt långklänning (vad hände med mellantinget?) mvh Katarina
fredag den 8 november 2013 07:30
Diana skrev...
Svar från Diana: I nuläget har vi inga klänningar alls, men det kommer. Först har vi satsat på att köpa upp ett parti kläder som är gjorda endast för oss, men de är inte inlagda i webshopen än. Jag kommer att ta med dem till Oslo och Stockholm och sälja live först. Det är 70 olika kläder, några långa tunikor, mycket jeans, jeggings, byxor, jackor, sportkläder, toppar mm. Sedan har jag en ny samarbetspartner som flyger hit i December. Vi ska diskutera olika kläder vi vill tillverka och jag tar med din synpunkt. Tyvärr så tar allt tid, men det jobbas hårt på ett större sortiment, det är ju vad vi alla vill ha. Är det något annat speciellt du söker, finns det kanske i det nya varupartiet, så kan jag ta bilder på det och skicka per mejl. Bara skriv till webshopen så ordnar jag det, inga problem, finns mycket att välja på.
onsdag den 13 november 2013 22:08
Nina skrev...
Har beställt och fått Sportjackan (grå) i st.40. Jackan motsvarar helt förväntningarna, är faktiskt snyggare i verkligheten än på bilden. Bra passform, prisvärd. Även snabbt svar på min fråga angående storlek och mycket snabb leverans.
onsdag den 12 mars 2014 16:21
Diana Rydell skrev...
Många frågar om större storlekar. De tyska tillverkarna Stark/Ascari och även Cmk/Richy gör byxor som är mycket stora jämfört med våra storlekar. Gå in på storlekarna 48, titta under bilderna i "beskrivning", där står tillverkarnas namn. Mät ett par egna byxor som sitter bra, i midja och grenhöjd, och jämför måtten med våra. Oftast är byxor med dessa tillverkare tillräckligt stora för en svensk 50. Det går bra att skriva och fråga också, till en del beror passformen på stretchen.
måndag den 13 oktober 2014 20:02
Ser att du har utökat ordentligt - jättekul...tyvärr har mitt midjemått också utvidgats och jag drar nu storlek 50 - det har du inte i ditt sortiment så vitt jag kan se :-(
torsdag den 9 oktober 2014 12:59
Jessica Seger (author) skrev...
Hej! Såg er lilla annons i dagens DN ;) Jag gillar nästan allt. Men jag skulle önska mer färg, nyansera mera. För att exemplifiera chokladsvart,auberginesvart, olivgrönt, turkosgrönt. Det finns så många fina nyanser inom varje färg. Kanske svårt att genomföra vad vet jag, men eftersom jag ser ut som ett lik i det svartasvarta som finns i handeln just nu.
söndag den 15 december 2013 18:49

Kommentar

Kommentarer stängt